Bijzondere Top2000-kerkdienst op 27 december in Ons Gebouw te Harfsen

Top2000logoOp zondag 27 december aanstaande vindt er een Top2000-kerkdienst plaats in Ons Gebouw. Deze kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2.

Nummers met inhoud
In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

Annette de Boer, Freek Veeneman, Geke Wilgenhof en Henk Enderink geven deze dienst samen vorm. “Wat is er mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis? Daarom wordt er in Ons Gebouw een Top2000-kerkdienst gehouden.”

Kies je favoriete nummers!
In de aanloop naar deze dienst kan iedereen, tot en met maandag 21 december aanstaande, zijn stem uitbrengen op een geselecteerde lijst via deze site. Uiteindelijk wordt hiermee de top 3 van Harfsen samengesteld. Ben jij ook zo benieuwd welke nummers het gehaald hebben en wat het verhaal van de stemmer achter een bepaald nummer is?

Met behulp van videoclips, teksten, live-muziek en natuurlijk mooie anekdotes hopen we er een sfeervolle dienst van te maken. Na afloop is er gelegenheid nog wat te drinken!

De toegang van deze Top2000 kerkdienst is gratis. Wel zal er gecollecteerd worden.

Zie ook: www.mijnkerk.nl/TOP2000 of www.top2000kerkdienst.nl


Comments are closed.