Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden zorg thuis levert. Het gaat hierbij om verpleging en persoonlijke verzorging.

Na 5 jaar is Buurtzorg Gorssel e.o. uit zijn ‘jasje gegroeid’. Door toenemende zorgvragen is het team te groot geworden en gesplitst. M.i.v. 2 november jl. is er een klein Buurtzorg-team gestart voor Almen, Eefde en Harfsen.

Wij leveren persoonlijke verzorging en verpleging thuis als u ziek bent, na een ziekenhuisopname of als u zelfstandig thuis wilt blijven wonen. Wij helpen bijv. met de persoonlijke verzorging en het klaarzetten en geven van medicatie. Ook verrichten wij handelingen op verzoek van uw (huis)arts of specialist. Zoals het geven van injecties, verzorgen van wonden en bestrijden van pijn.

Wij leveren ook palliatieve zorg in de laatste fase van het leven. Ziek zijn en ouder worden gaat gepaard met handicaps en beperkingen. Buurtzorg Almen-Eefde-Harfsen zal samen met u zoeken naar oplossingen, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Team Almen-Eefde-Harfsen is 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 06 13565709
Ons adres is Het Hart, Jolinkweg 2 te Eefde.

Comments are closed.