De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde dropping. Mede dankzij het fantastische wandelweer was de opkomst enorm. Met name de jeugd was goed vertegenwoordigd, daar telden we maar liefst 81 aanmeldingen welke werden verdeeld over 17 groepen. Tel daarbij op de 71 volwassen die meeliepen in 12 groepen wat dus een totaal maakt van 152 deelnemers. Grandioos!

De 1e prijs bij de jeugd werd gewonnen door de groep Anoniem en de Smarties gingen er met de 2e prijs vandoor. Bij de volwassenen was het erg spannend en ging de 1e prijs naar de groep van Simone Peet en de 2e prijs naar de groep Werner United. Verrassend dus want de groep van Simone Peet won vorig jaar ook en dat houdt in, volgens het reglement, dat de nr.2 van de dropping 2015, de groep van Klaas Haak, in 2017 de dropping mag uitzetten! De groep van Simone Peet heeft dus nog een jaar uitstel om zich op te maken voor de organisatie van de dropping in 2018!

Rest ons nog om Hoeflo te bedanken voor haar gastvrijheid, evenals de familie Groot Koerkamp, de voetbal en ijsbaan die ook hun kantine beschikbaar hadden gesteld voor de stops.
Wij bedanken iedereen voor de deelname en hopen jullie volgend jaar allemaal terug te zien.

Misschien nog een tip: neem naast een zaklicht ook een pen mee!
Sportieve groet organisatie dropping 2016.

Comments are closed.