En die slogan maken we als Stichting Motorsport Harfsen zondag 9 april meer dan ooit waar met een dagje uit voor het hele gezin, waarbij we topmotorsport combineren met:

Samenwerking met kinderopvang Graaf Jantje
Aangezien wij meer verstand van crossen hebben, zal kinderopvang Graaf Jantje een compleet kindvriendelijk terrein inrichten. Volop vertier voor de allerkleinsten, een stormbaan en springkussen voor de iets groteren met veel energie.

Zelf crossen
Voetballen kun je overal doen, crossen is wat lastiger. Om papa en mama niet onnodig op kosten te jagen hebben wij op een afgezet parcours enkele minimotors + veilige outfit + gecertificeerde trainers die jou kosteloos de eerste rondjes laten rijden. De benzine sponsoren wij, dus gas erop!

Handtekeningensessie met de Grand Prix toppers
Op de foto met of een mooie handtekening van 3-voudig wereldkampioen Jeffrey Herlings, dat gaat gebeuren op 9 april in Harfsen. Naast Herlings hebben we ook de andere Grand Prix deelnemers bereid gevonden, dus posters met handtekeningen voor boven je bed gegarandeerd.

Topmotocross
De complete wereldtop komt naar Harfsen om te strijden voor de punten in de Dutch Masters of Motocross cyclus. Minimaal 50% uit de huidige top 10 van het wereldkampioenschap verschijnt aan de start, dus het niveau is ongekend hoog.

Moet ik de hele dag naar motoren en spelende kinderen kijken en luisteren?
Tuurlijk niet, we hebben de heren van ‘Opschaakln’ bereid gevonden om in de feesttent wat tegengas te bieden. Gezellige rockmuziek uit het Oosten ter afwisseling op de rest van het programma.

Dus geen excuses en kom zondag 9 april naar het Peppelenbos-circuit in Harfsen
(met borden aangegeven vanuit centrum Harfsen)!

Overige informatie:

  • De trainingen beginnen om 8:30 en vanaf 11:45 zal er om de punten worden gestreden.
  • Entreeprijzen: t/m 12 jaar gratis, t/m 17 jaar € 10,- en >17 jaar € 20,-
  • Meer informatie op www.mxharfsen.nl

Comments are closed.