Voor een nieuw op te richten orkest in Harfsen zoekt SDG extra muzikanten. Er wordt naast de Malletband en Fanfare een derde orkest gevormd, genaamd Havre (Harfsens Vrienden Ensemble). Waarbij leeftijd en niveau niet belangrijk is. Intentie is om 1 of 2 keer per maand muziek met elkaar te maken vanuit plezier, passie en nieuwsgierigheid.

Er zijn steeds meer mensen die graag met muziek bezig willen zijn maar geen wekelijkse verplichtingen willen. Dan is dit je kans. Je bent van harte uitgenodigd om op onze informatieavond te komen op vrijdag 30 augustus om 20.00 uur in Dorpshuus Hoeflo. Daarna gaan we starten op 13 september. Wij bieden iedereen die interesse heeft een drietal proeflessen aan, om op te frissen. Muziekinstrumenten en bladmuziek zijn aanwezig. Onze dirigent is Frank Ritsema, een muzikale alleskunner uit Dalfsen.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen via e-mail sdgharfsen@hotmail.com. Bekijk ook onze website http://www.sdgharfsen.nl/ of Facebook https://www.facebook.com/HavreSDG

Comments are closed.