Na wederom een zeer geslaagd toernooi verdeeld over drie zondagen met maar liefst 53 deelnemers heeft Frank Enderink deze titel voor de tweede keer op zijn naam weten te zetten. De finale speelde hij tegen Alfred Vrielink.

Voor dat het zo ver was waren er al 140 wedstrijden gespeeld, verspreid over drie dagen. Het niveau was ook dit jaar weer zeer hoog. De jongste deelnemer van het veld, Morris Korenblik, kreeg het voor elkaar om 180 te gooien! Dat belooft wat voor de aankomende jaren.

Beide heren waren elkaar in de voorronde ook al tegen gekomen. Die wedstrijd was gewonnen door Frank. Alfred had dus wat recht te zetten, maar ook in de finale tegen Alfred was Frank te sterk, het werd 5-3. Dat kon ook niet anders met een opkomst muziek van Deurdonderen, donderde hij inderdaad de pijlen zeer strak in de trippeltjes en dubbeltjes.

Wij bedanken iedereen voor de deelname en hopelijk zien we iedereen weer in het najaar tijdens het koppeltoernooi! Een speciaal woord van dank aan Erik ten Have en zoon Job voor het super regelen van de drankjes.

Klik hier voor de uitslagen van de finaleronde.

Frank nogmaals van harte gefeliciteerd! Namens de organisatie, Dinant en Mark.

Comments are closed.