Peren en appels plukken met en voor de kerk is een leuke en gezellig activiteit. De voorbereidingen van het plukseizoen zijn begonnen. Er is contact met de fruitbedrijven geweest en veel voorbereidingen getroffen om veilig te plukken in deze bijzondere coronatijd.

Wij hopen op goede berichten wat de appels en peren betreft, want dan mogen wij weer veel plukkers leveren. Ook dit jaar hopen wij uit Harfsen met een aantal plukkers naar de IJssel te gaan. Zo geven we samen nog meer vorm en inhoud aan de slogan ‘Boer zoekt plukker, plukker helpt kerk Harfsen.’

De vergoeding van onze plukuren helpen mee om het project (ver)bouw van ’Ons Gebouw’ meer kans van slagen te geven. Als u nog niet eerder heeft geplukt, dan ontvangt u vooraf de nodige informatie. De minimum leeftijd is 19 jaar! Een plukdag is van 8.00 uur tot 16.30 uur. ’s Morgen en ’s middags een kwartier koffie/thee pauze en de lunchpauze is een half uur (zelf een lunchpakket meenemen). Voor koffie/thee en koek wordt gezorgd. Er is een unieke oorkonde  voor de plukkers die een dag meegaan naar de boomgaard ‘aan de IJssel’.

Opgave en informatie bij: Anneke Hogenhout telefoon: 0573 431986
Mail adres: annekehaaksmanhogenhou@online.nl

Comments are closed.