Ook dit jaar vond het jaarlijkse paasvolleybaltoernooi weer plaats in Hoeflo. Er hadden zich maar liefst zes jeugdteams en twaalf senioren teams aangemeld.
’s Ochtends speelde de jeugd in twee verschillende poules, de ene poule speelde niveau 4 en de andere niveau 6. De Paas volleyballers deden hard hun best om puntjes binnen te sprokkelen, dat resulteerde in mooie rally’s. De groene paashazen wisten uiteindelijk te winnen. Het was een hele leuke ochtend!
’s Middags kwamen de senioren teams om de strijd met elkaar aan te gaan. Sommige teams waren erg aan elkaar gewaagd, hierdoor waren het echt leuke wedstrijden om te zien. Tussen de wedstrijden door kon er boven een drankje gedronken worden bij Tonny en Monique.
We hadden twee poules van zes teams en de nummers 1 uit de poule speelden om de eerste plaats, de nummers 2 om de derde plaats enz. De finale ging dit jaar tussen Schoneveld 1 en Els en de jongens, uiteindelijk was het het team van Elsbeth dat als winnaar uit de bus kwam. Zij waren duidelijk de beste dit jaar en mochten de wisselbeker mee naar huis nemen.
Wij vonden het een zeer geslaagde dag en we hopen volgend jaar weer zoveel teams te mogen ontvangen!
Groetjes van de organisatie.

Comments are closed.