Oranjevereniging 75 jaar.

De Oranjevereniging Harfsen – Kring van Dorth is in juli 1945 opgericht. Dit betekent dat ze in 2020 75 jaar bestaat. Het jubileumjaar zal groots gevierd worden met, bovenop de normale activiteiten, een receptie en een kleintje Harfsens Feest op resp. 18 en 19 september.

Ook zal er een jubileummagazine uitgegeven worden in de aanloop naar deze jubileumfestiviteiten. Voor deze speciale uitgave zijn we op zoek naar foto’s, verhalen, anekdotes en alles wat zo’n magazine tot een blijvende herinnering aan 75 jaar Oranjevereniging kan maken.

Dus heb je ideeën, verhalen en met name beeldmateriaal uit de eerste periode van 1945 tot 1980 (foto of film) en wil je het afstaan of uitlenen, meld je dan bij de commissie die dit boek gaat samenstellen. Ook recentere bijzondere foto’s voor dit jubileummagazine zijn natuurlijk van harte welkom.

Neem contact op met deze commissie die bestaat uit Jan ten Have (Jan.have@planet.nl), Nena Keessen (Nenakeessen@hotmail.com), Kelly Hulshof (kellyhulshof@hotmail.com), Wessel Ruiterkamp (wesselruiterkamp@hotmail.com), Gerard Koldeweij (gerard.koldeweij@hetnet.nl) en Henk Jimmink (h.jimmink@chello.nl). Zij kijken uit naar jullie reacties.

Bellen kan ook: Henk Jimmink tel. 0573431497.

Comments are closed.