Voor iedereen die niet of nauwelijks met de computer werkt, maar dat wel wil leren!
Klik & Tik is een basiscursus voor iedereen die vertrouwd wil raken met de computer en internet. Heeft u moeite met het vinden van informatie op het internet, met het versturen van een e-mail of het invullen van online formulieren? Dan is Klik & Tik echt iets voor u!

Het zijn makkelijke, op internet te volgen lessen, waaraan u (ook thuis) op elk moment kunt beginnen. U leert hoe u moet zoeken op internet en hoe u kunt mailen en downloaden. Filmpjes en duidelijke opdrachten laten beetje bij beetje zien waar de belangrijkste knoppen op internet voor zijn.

Klik & Tik bestaat uit drie delen: de basis (over typen, klikken en websites bekijken); het internet op (over e-mailen, downloaden en browsers); samen op het web (over sociale netwerken, links en weblogs). Deze delen kunt u in uw eigen tempo achter elkaar, of los van elkaar volgen.

U kunt elke week in de bibliotheken Gorssel, Lochem, Warnsveld en Zutphen terecht voor begeleiding bij de cursus. Deelname is gratis; het werkboek kost € 10,00.

Wie mee wil doen kan zich aanmelden bij het servicebureau van de Bibliotheek, tel. 0575-512926. Het kan ook via e-mail aan info@graafschapbibliotheken.nl of aan de balie.
Meer informatie is te vinden op http://www.graafschapbibliotheken.nl/.

Comments are closed.