Op zaterdag 1 oktober a.s. wordt in en om Dorpshuus Hoeflo aan de Hulstweg een grote rommelmarkt georganiseerd. De opbrengst komt volledig ten goede aan de plaatselijke verenigingen.

Financiële steun:
Verenigingen en stichtingen konden voor 1 juni jl. een verzoek indienen voor financiële steun ten behoeve van een concreet doel.
De volgende verenigingen/stichtingen kunnen een bijdrage tegemoet zien: SV Harfsen afd. Voetbal; Fietsvierdaagse Harfsen; Stichting Jong Harfsens Feest Team; Muziekvereniging Soli Deo Gloria; Coöperatieve uitvaart vereniging Harfsen U.A.; Plaatselijk belang Harfsen/ Kring van Dorth; IJsbaanvereniging Harfsen en SV Harfsen afd. Tennis.
De rommelmarkt begint om 09.30 uur en ook kunnen vanaf 09.30 uur de veilingstukken bezichtigd worden. Tijdens de rommelmarkt is er weer van alles te koop zoals kleine huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed, meubelen, elektra, gereedschappen enzovoort.

Hapje en een drankje:
De afdeling Harfsen-Kring van Dorth van de Vrouwen van Nu zullen diverse lekkere producten bakken en ze verkopen overheerlijke oliebollen. Ook is er gedacht aan de kinderen, hiervoor is ook volop vertier met o.a. een springkussen.
Daarnaast kunt u in de grote tent of in de foyer genieten van live muziek onder het genot van een hapje en een drankje en zal het Rad van Fortuin menig rondje draaien, waarbij leuke prijsjes te winnen zijn.

Veiling:
De veiling begint ’s middags om 14.00 uur. Onder toezicht van notaris Smook uit Eefde zal afslager Tonnie Verwoerd alle artikelen aan de man/vrouw proberen te brengen. Na afloop van de veiling worden de loten, van de grote verlotingsactie, getrokken door notaris Smook.
Vanaf 21.00 uur avonds zal het Duo Toevallig Harfsen een optreden verzorgen in de kantine van Hoeflo, ook hier bent u van harte welkom.
U kunt gratis parkeren en ook de toegang is gratis.
De rommelmarktcommissie hoopt u te mogen begroeten op zaterdag 1 oktober a.s.

Kijk op onze website: http://rommelmarkt-harfsen-kring-van-dorth.jouwweb.nl
Bezoek onze Facebook pagina: www.facebook.com/RommelmarktHarfsen

Comments are closed.