Alle goeie dingen bestaan uit 2, zei mijn buurvrouw vroeger altijd al. Daarom zal er op 11 juli 2015 voor de 2e keer het Zomerspektakel in Harfsen op Ons Plein worden georganiseerd.

Om 14.00 uur zal er met een Franse markt worden begonnen. Hier worden diverse (streek-)producten aangeboden en getoond. Ook is er aandacht voor de fairtrade die is verbonden aan Harfsen. Muziek zal er deze middag geluisterd maar ook gemaakt kunnen worden. Diverse instrumenten kunnen zelf worden bespeeld door zowel jong als oud. Daarnaast zijn er verschillende workshops en demonstraties te zien. Voldoende reden om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

Avondprogramma
De middag zal overlopen in het avond programma waar de band Baby Blue en The Disco Kings voor een spetterende show zorgen. Ondertussen is er ruim voldoende tijd voor een praatje, het maken van afspraken en het leggen van sociale contacten onder het genot van een drankje. Het belooft dus weer een feestelijke dag te worden waar de gezelligheid van u niet mag ontbreken. Er zijn nog enkele kramen open. Wilt u deelnemen aan de Franse markt, doet u dit dan zo spoedig mogelijk door middel van een mail aan harfsenszomerspektakel@hotmail.com met vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal kramen van 2 of van 4 meter. U krijgt dan direct een bevestiging. En vol is vol, dus reageer snel.

Tot ziens op 11 juli bij Ons Plein in Harfsen.

HarfsensZomerspektakel2015

Comments are closed.