In de week van 7 t/m 12 december a.s. gaat de dorpswerkgroep op pad door Harfsen en Kring van Dorth met de camper “Letz Buzz” om in gesprek te gaan met de inwoners van het dorp. Deze gesprekken moeten een goed beeld geven van de knelpunten en wensen in het dorp en ook duidelijk maken wat de inwoners zelf willen doen om het dorpsplan uit te voeren.

In het nieuwe dorpsplan wil de werkgroep (in opdracht van Plaatselijk Belang) meer duidelijkheid krijgen over:- Wonen, – Veiligheid en Verkeer/Veiligheid algemeen, – Verenigingsleven, Sport, Sociaal – Werken en Ondernemen, – Dorpskarakter/uitstraling (kom), – Buitengebied en digitale bereikbaarheid, – Voorzieningen (Jeugd/Zorg/Ouderen), – Historie, Evenementen, Recreatie, Toerisme.

Op www.plaatselijkbelangharfsen.nl/dorpsplan of facebookpagina www.facebook.com/groups/DorpsplanHarfsenKringvanDorth staan vanaf 3 december a.s. de juiste tijden en locaties waar “Letz Buzz” zich bevindt. Deze informatie komt ook te hangen bij Hoeflo, de Spar en Het Steunpunt. Inwoners van Harfsen en Kring van Dorth: Komt allen naar “Letz Buzz” om mee te praten en maak iedere dag kans op een leuke prijs! Op 20 januari 2016 om 20.00 uur wordt er een dorpsbijeenkomst gehouden in dorpshuus Hoeflo waar alle inwoners van Harfsen en Kring van Dorth kunnen meepraten over het nieuwe dorpsplan.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: dorpsplan@plaatselijkbelangharfsen.nl.

SAMEN BOUWEN AAN LEEFBAARHEID!

IMG_2607

Comments are closed.