Zaterdag 9 december wordt van 10.00 tot 14.00 uur weer de jaarlijkse kerstmarkt gehouden in Ontmoetingsplek de Veldhoek in Harfsen. Het belooft weer een gezellige dag te gaan worden.

Er zijn weer kraampjes met allerhande koopwaar zoals kerstbakjes, kaarten en andere leuke dingen die gemaakt zijn door de bewoners. Hier is al een hele tijd aan gewerkt. Ook zijn er diverse snuffelkraampjes, met allerlei gebruikte artikelen.

Daarnaast worden diverse leuke activiteiten georganiseerd, zoals Rad van Avontuur, (met vleesprijzen speciaal voor de kerstdagen), de enveloppenloterij en kerstballen raden. Hiermee zijn leuke prijsjes te winnen. Nieuw is dit jaar de expositie die gehouden wordt van kunstenaars uit Harfsen.

Natuurlijk wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd met de nodige versnaperingen bij een drankje zoals de oliebollen, kniepertjes, vers gebakken appeltaart en cake en niet te vergeten de overheerlijke erwtensoep.
Ter opluistering is er een optreden van de midwinterhoornblazers, afwisselend met gezellige accordeonmuziek.

Ook de kinderen van de Beatrixschool zullen aanwezig zijn. Zij kunnen zich gratis laten schminken en er is een grabbelton.
De opbrengst van deze kerstmarkt komt ten goede aan het open houden van De Veldhoek.

Het is een feest voor groot en klein!

Comments are closed.