De gezamelijke diaconieën in de voormalige gemeente Gorssel houden op vrijdag 23 en zaterdag 24 november hun najaarskledingaktie. Dit gebeurt in samenwerking met de familie Te Wierik in Lochem.

Zending over grenzen
De familie Te Wierik steunt al sinds eind jaren tachtig mensen in Oost-Europa. Zij doen dat door persoonlijke contacten die zij door de jaren heen hebben opgebouwd in Polen, Rusland, Oekraïne en Moldavië. Dit betreft ouderen, alleenstaanden, gehandicapten en kinderen in tehuizen.
Ze gaan zelf naar de adressen toe om te zorgen voor een goede aflevering. Ze werken samen met de stichting ‘Zending over grenzen’ te Almere. Deze stichting geeft ook humanitaire en sociale hulp in bovengenoemde landen. Alle spullen krijgen een goede bestemming.

Wat is welkom
Goede bruikbare kleding, schoenen, linnengoed, dekens, verbandmiddelen en zeep. Ook incontinentie materiaal en speelgoed is welkom. De kleding graag in plastic vuilniszakken verpakken en niet in dozen. Dit scheelt enorm in de opslagruimte.

Waar brengt u de spullen
In Harfsen op vrijdag 23 november van 19.00 tot 19.30 uur en zaterdag 24 november van 10.30 tot 11.30 uur in Ons Gebouw.
U kunt deze spullen ook dagelijks kwijt op hun huisadres van de familie Te Wierink, Zutphenseweg 3 te Lochem. Wel graag van tevoren even bellen met 0573-254992.

Comments are closed.