Op zaterdag 16 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds NLdoet in het hele Koninkrijk. Zo ook bij Stichting Ontmoetingsplek de Veldhoek, Gentiaan 1 in Harfsen.

Op zaterdag 16 maart willen we tijdens NLDOET een nieuwe bank plaatsen in de tuin en de oude opknappen, zodat de bewoners er weer veilig gebruik van kunnen maken.
De bewoners worden extra verwend met een massage, ook worden de haren en nagels verzorgd. Inmiddels hebben we hier voldoende vakkundige mensen voor.

Maar ook de ontmoetingsruimte en het kantoortje willen we onderhanden nemen met een grote schoonmaakbeurt en het sauzen van de muren in het kantoor zodat ook deze er weer fris en schoon uitzien.
Hiervoor vraagt de Stichting hulp van buurtgenoten, familieleden en vrienden van de bewoners van het Steunpunt en niet te vergeten, overige vrijwilligers uit Harfsen.

We starten om 9.00 uur en rond het middaguur wordt een heerlijke lunch aangeboden.
Is jouw klus klaar, dan mag je je ook laten verwennen door een massage of nagelverzorging.

Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden bij de ontmoetingsplek op het formulier in de ontmoetingsruimte of bij Gerda ten Have e-mail: gm.tenhave@gmail.com of 06-50492363.

Comments are closed.