De Krokusvakantie staat weer voor de deur en wat is er niet mooier dan dat uw kind(eren) heerlijk creatief bezig kunnen zijn. Onze workshops vinden allemaal plaats in de werkplaats van Mooi Zo aan de Braakhekkeweg 12B te Harfsen.

Dagworkshops:
Wanneer: Maandag 22 februari 2016 en Woensdag 24 februari 2016
logoMooizoHoe laat: van 10.00 tot 15.30 uur
Leeftijd: 4 t/m 12 jaar
Kosten : € 17,50 p.p. per dag

We gaan op de maandagochtend beginnen met het pimpen van een vogelhuisje en op de woensdagmorgen beginnen met het pimpen van je eigen klok. Dit kan d.m.v. het te verven, beplakken met stof en of een mooi behang, We hebben voldoende glittertjes, veren en schelpen om er een super de puup vogelhuisje van te maken.

Daarna gaan we onze eigen pizzapunten maken of een heerlijk broodje met ?? en afbakken in de oven. Natuurlijk hoort bij de lunch ook heerlijke limonade bij en deze komt uit een fantastische limonadefontein.

In de middag gaan we een dromenvanger maken. Een dromenvanger waakt over je als je ligt te slapen. Leuke dromen worden doorgelaten en de nachtmerries blijven erin hangen. Erg leuk om te maken en ieder maakt het naar zijn eigen smaak. In de prijs zit dus inbegrepen: Een gepimpt vogelhuisje of een klok, dromenvanger, limonade (of thee) met wat lekkers en een heerlijke lunch.

Wilt u op beide dagen uw kind(eren) brengen dan ontvangt u 10% korting op de workshopprijs. Wel graag van te voren reserveren en u kunt bij ons PINNEN.

Meer info op:  www.mooizoworkshops.nl

Comments are closed.