Wie komt er dagelijks over het Zomerpad of heeft al eens gefietst over de Nering Bogelweg? Bovengenoemde wegen zijn in de buurt van Harfsen maar waarschijnlijk heeft u er nog nooit van gehoord. Van MAANDAG 3 juli t/m DONDERDAG 6 juli a.s. gaat de fietsvierdaagse door de bosrijke omgeving van Harfsen en doet men deze wegen aan.

Fietsgemeente Lochem
Voor de 37e keer is er weer de traditionele AVOND FIETS 4 DAAGSE voorafgaand aan de basisschoolvakantie. Iedere avond zijn er twee routes van ongeveer 20- en 30 km uitgezet door de omgeving. Aan u de keuze! De gemeente Lochem wil zich graag als fietsgemeente profileren en heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in nieuwe fietspaden. Daarom zijn er routes uitgezet in de omgeving die nog niet eerder zijn gefietst. In 37 jaar zijn er nog nooit dezelfde routes gefietst! Ieder jaar zet de organisatie nieuwe routes uit die altijd net iets anders zijn dan in het verleden.

Goed begaanbare en veilige routes
De Harfsense avondfiets4daagse is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen. De routes gaan over goed begaanbare fietspaden en veilige wegen. Onderweg zijn er een tweetal controle posten. Bij het eerste controlepunt staat de bekende koffietent. Bij het tweede controlepunt wordt u een traktatie aangeboden door de Harfsense Ondernemersvereniging. Start- en eindpunt is iedere avond in Dorsphuus Hoeflo (Hulstweg 4-6). Inschrijven en starten kan Iedere avond vanaf 18.30-20:00 uur in de foyer van Dorpshuus Hoeflo.

Ook mogelijk om één avond mee te fietsen
Voor hen die niet in de gelegenheid zijn meerdere avonden deel te nemen, is het ook mogelijk één avond mee te fietsen. Het inschrijfgeld is mede door de bijdrage van de Harfsense Ondernemersvereniging en de Rabo Bank laag gehouden. Volwassenen betalen € 6,00 en basisschool kinderen € 4,00 voor vier dagen fietsen. Op de laatste avond is er uiteraard weer de traditionele BBQ. Muziekvereniging SDG zal op deze slotavond aan de deelnemers haar muzikale klanken ten gehoor brengen.

Graag zien wij u deelnemen aan onze jaarlijkse avondfietsvierdaagse!

Comments are closed.