Op 22 september om 12.00 uur wordt STEP IN Harfsen georganiseerd. Tijdens dit sportieve evenement ga je met een KickBike de uitdaging aan om hilarische opdrachten over een 6 kilometer lang parcours zo goed of snel mogelijk uit te voeren. De wedstrijd start bij Dorpshuus Hoeflo in Harfsen.

Met je groep step je met de KickBike en mooie route in de omgeving van Harfsen en dwars door ludieke locaties in het dorp. Daarnaast komt de route langs diverse sportverenigingen, waarbij je als groep hilarische sport- en/of spelopdrachten uitvoert.

Weer aangekomen bij Dorpshuus Hoeflo kunnen de deelnemers de benen losschudden en een hapje eten. Met livemuziek wordt de middag gezellig afgesloten. Uiteraard zijn ook mensen die niet mee hebben gedaan welkom om een drankje te komen drinken. Einde van de middag vindt de prijsuitreiking plaats en gaat het winnende team naar huis met de wisselbeker.

Ook wordt er een prijs uitgereikt voor het “BEST DRESSED TEAM”.

Dit evenement wordt georganiseerd als onderdeel van de Nationale Sportweek die van 20 t/m 29 september in het hele land plaatsvindt. De organisatie ligt in handen van (bestuurs-)leden van Hoeflo Harfsen, Hamac, IJsvereniging de Bosbaan, SV Harfsen Voetbal, Tennisvereniging Harfsen, SV Harfsen Gymnastiek en de Sportraad Lochem.

Meedoen? Aanmelden kan tot 1 augustus via www.hoeflo.nl/step-in-harfsen/

Leeftijd: vanaf 6 jaar (als de step te groot is, mag deelnemen ook op eigen fiets of step)
Groepen: van 6 tot 10 personen
Tijd: van 12:00uur  tot ongeveer 18:00 uur
Kosten: € 10,- p.p.

Bij vragen kan contact worden gezocht via stepinharfsen@hoeflo.nl of met Monique Brokken op 06-23848527.

Comments are closed.