De Oranjevereniging Harfsen-Kring van Dorth nodigt u van harte uit voor haar Midwinteravond. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 11 februari 2017 in “Ons Gebouw” te Harfsen.
Irene van der Aart zal dan haar cabaretvoorstelling “Aanmodderen” presenteren.

Irene van der Aart
Irene van der Aart is een cabaretière uit Amsterdam die verkering heeft met een boer uit de Achterhoek. Daarnaast werkt ze als actrice, presentatrice en maakt cabaret op maat. Naast de succesvolle cabaretvoorstelling ‘De Boer op’, speelt Irene van der Aart nu ook haar nieuwe voorstelling ‘Aanmodderen’.

Er zijn mensen die zeggen: het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Dat zijn van die mensen die alles op orde hebben en schijnbaar het leven naar hun hand zetten. Ze kunnen ’s morgens altijd schone, gestreken sokken vinden, op kleur gesorteerd in hun kast. Omdat ze zo lekker praktisch zijn.

En als het tegen zit zeggen ze: ”Het heeft zo moeten zijn”. Irene van der Aart moddert maar wat aan. Haar meest gebezigde woorden zijn: “Mijn glas is niet halfvol, het is niet halfleeg er heeft nooit iets ingezeten.” Maar ze komt er wel eerlijk voor uit dat ze een zwartkijker is. In Nederland wonen voor de rest veel optimisten in schaapskleding. Omdat het wel een beetje gezellig moet blijven zal Irene in haar voorstelling af en toe een slinger ophangen.

Entrée leden: Veur niks, dus nie völle, uiteraard zal de “melkbusse” wel aanwezig zijn.
Niet leden betalen € 7,50 p.p.
Aansluitend: gezellige nazit met tijd voor een praatje, met op de achtergrond, een lekker muziekje.

 

 

Comments are closed.