Op 2 april a.s. vindt de eerste editie van “Muziekcafé” plaats in Dorpshuus Hoeflo Harfsen. Tijdens deze avond zal er muziek zijn van Duo Toevallig Harfsen en DJ Jos.

Duo Toevallig Harfsen bestaat uit Henk Enderink en Cees Jan van de Pieterman. Jaren geleden werden zij gevraagd door toneelvereniging de Veldhoekers, waar ze alle twee lid van zijn, om samen tijdens een revue een nummer te zingen. Dat is ze zo goed bevallen dat ze samen zijn verder gegaan als Duo Toevallig Harfsen en inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de Harfsense muziekscene.

DJ Jos begon op 15 jarige leeftijd met het verzamelen van LP’s en singles waarna hij op 17 jarige leeftijd 5 jaar lang voor volle zalen zijn collectie ten gehore bracht als DJ bij de Jongerenvereniging in zijn geboorteplaats Heeten. Daarna was het zo’n 20 jaar vrij stil tot dat zijn vrienden steeds vaker vroegen om weer eens plaatjes te gaan draaien. Hij pakte het weer op en inmiddels staat hij alweer 10 jaar achter de draaitafels met het motto “Vinyl raakt je ziel”.

De avond begint om 20:00 uur en de entrée is gratis.

muziekcafe1

Comments are closed.