Gymdocent Janny Wilgenhof geeft 8 kennismakingslessen Ouder & Kindgym op
donderdag van 29 oktober t/m 17 december a.s. van 9.00 uur tot 9.45 uur
bij Sportvereniging Harfsen in Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 6. Op donderdag 15 oktober a.s. is er een open les, dus kom gezellig met uw kind vrijblijvend een keertje meedoen!

De les Ouder & Kindgym is speciaal bedoeld voor de peuter van 1,5 tot 4 jaar, die samen met papa, mama, opa of oma lekker wil gymmen in een echte gymzaal.
De kinderen krijgen spelenderwijs wisselende bewegingssituaties aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen: klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen.
Uw kind leert tijdens de les onder meer hoe kleine opdrachten uitgevoerd moeten worden. Daarnaast komen het inschatten van afstand, diepte, hoogte en verte aan de orde. In de ontmoeting met andere kinderen leert de peuter hoe je rekening met elkaar moet houden en dat je op je beurt moet wachten.
Samen bewegen zal het contact tussen u en uw kind alleen maar verstevigen en het kind meer zelfvertrouwen geven.

Het kennismakingstarief voor deze 8 lessen is € 30,- per kind. Opgave kan door een e-mail te sturen naar info@gymnastiekharfsen.nl vóór 29 oktober a.s. met daarin vermeld volledige naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum van u en uw kind.
Voor de les is het handig als ouder of opa/oma sportschoenen meeneemt en voor het kind makkelijk zittende kleding en eventueel gymschoentjes.

Comments are closed.