Er volgen weliswaar nog (minimaal) twee mooie wedstrijden (de JO17 speelt de bekerfinale op 1 juni in Markelo en op dezelfde dag mag Harfsen 1 op ’t Schoolder nog aantreden in de nacompetitie) maar zaterdag jl. werd het voetbalseizoen alvast symbolisch afgesloten met een hapje en een drankje.

In een volle en gezellige kantine werd teruggeblikt op het afgelopen seizoen en ook alvast kort vooruit gekeken op het volgende. Daarnaast werd afscheid genomen van Bennie, Alma en Wilco die met woorden en wat gezonde lekkernij werden bedankt voor de grote inzet voor de club in de afgelopen jaren.

Als klap op de vuurpijl werd met behulp van onze aanwezige ereleden de naam van het nieuwe balkon onthuld. De naam ‘Ons Plekkie’ (met eerbetoon aan ons in 2016 overleden erelid Henk Plekkenpol) werd door eenieder enthousiast ontvangen.

Zoals gezegd is het seizoen bijna afgelopen maar nog zeker niet helemaal want de nog resterende te spelen potjes zijn zeker niet de minste. Het zou natuurlijk fantastisch zijn om met beker én promotie dit mooie seizoen helemaal in stijl af te kunnen sluiten en we wensen zowel de JO17 als ons eerste elftal hierbij nog een keer heel veel succes!

Comments are closed.