NLdoet 2018: heel Nederland doet mee! … dus ook de gemeente Lochem! Op 9 en 10 maart 2018 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Ben of ken je een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn voor een leuke klus of activiteit? Of heb je zin om samen met collega’s, vrienden of teamgenoten bij een organisatie aan de slag te gaan? Doe dan mee met NLdoet.

Vrijwilligers
Vrijwilligers zijn het kloppende hart van sociale initiatieven. Met NLdoet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet vrijwillige inzet in de spotlights. Vorig jaar waren al 350.000 Nederlanders actief tijdens NLdoet. In 2018 wil het Oranje Fonds nog veel meer mensen op de been brengen.

Een klus te klaren?
Ben of ken je een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn? NLdoet is de uitgelezen kans om elke activiteit met hen aan te pakken. Meedoen betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor je organisatie. Heb je een klus te klaren of wil je tijdens NLdoet net dat beetje extra doen? Meld je klus dan aan op www.nldoet.nl. Als je dit vóór 31 januari 2018 doet, dan kan het Oranje Fonds een bijdrage geven van maximaal € 400,=.

Meer weten over NLdoet binnen de gemeente Lochem
Voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws en tips en inspiratie voor een fantastische NLdoet activiteit kun je terecht op http://www.nldoet.nl/. Wil je graag meer informatie over NLdoet binnen de gemeente Lochem? Dan kun je binnenlopen bij een inloop in Gorssel op 18 januari van 15.00 tot 18.00 uur bij SWL in den Oldenhof. Of in Lochem op 22 januari van 15.00 tot 18.00 uur op Markt 2. Mailen kan via vrijwilligerscentrale@welzijnlochem.nl. Bellen kan ook: 0573-297000. Je kunt dan vragen naar Wendy Goodin van de Vrijwilligerscentrale van SWL.

Comments are closed.