Ook dit jaar houdt de supportersclub van Soli Deo Gloria weer haar jaarlijkse oliebollenactie ter ondersteuning van de muziekvereniging. Uiteraard betalen de leden contributie waarvan bijvoorbeeld de zaalhuur en dirigenten worden betaald. Met deze extra opbrengst kunnen dure uitgaven, zoals de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten, worden bekostigd.

Sinds dit jaar is het mogelijk om online te bestellen via http://www.sdgharfsen.nl/. Daarnaast worden huis aan huis bestelformulieren bezorgd die kunnen worden ingeleverd bij Spar of Hoeflo. De oliebollen worden verkocht in zakken van 8 stuks en de appelbeignets in zakken van 4 stuks. De kosten per zak zijn € 6,00. Bestellen is mogelijk tot en met woensdag 27 december.

Op zaterdag 30 december komen de leden van SDG persoonlijk bij u in Harfsen/Kring van Dorth langs de deur om de oliebollen en appelbeignets te bezorgen. Het is ook mogelijk om de bestelling zaterdagochtend af te halen in Harfsen. Zo kunt u ook dit jaar weer genieten van iets lekkers tijdens de jaarwisseling!

Comments are closed.