Op 18 februari 2018 is in De Stuw Eefde van 13.00 uur tot 16.00 uur een Open Dag Krijgskunsten. Door de diverse scholen worden workshops en demonstraties (Pencak Silat) aangeboden waar u gratis aan kunt deel nemen om kennis te maken met de diverse krijgskunsten.

Pencak Silat
Pencak Silat is een verdedigingskunst uit Indonesië waar je vooral tegen jezelf vecht. Zelfbeheersing en innerlijke kracht maken een conflict vaak overbodig, dit gekoppeld aan concentratie souplesse en respect voor elkaar zijn de uitgangspunten voor Pencak Silat Jokotole.
Leraren zijn Frans en Remy Galama, tel. 06-54781394, www.jokotole.nl.

Tai Chi – Chuan & Qi Gong, Bewegingsleer en zelfverdedigingskunst
(Tai-Chi Stok-, Zwaardvormlessen en Waaiervorm)
Gezamenlijk Tai-Chi beoefenen helpt je je bewegingsvaardigheden te verdieppen en/of te vergroten, waardoor je goed in je vel zit (langer) soepel en fit blijft. Door ook gebruik te maken van Zen meditatie wordt het makkelijker om bewuster te bewegen tijdens de Tai Chi en neem je het “geleerde” mee in je dagelijks leven.
Leraar is Sofie van Hardeveld, 06-23615892, www.taichi-met-sofie.jouwweb.nl.

Tai Chi (Kung FU ), taoïstische bewegings-en energiekunsten
Het doen van stappen op weg naar meer in je lichaam en minder in je hoofd te functioneren. Effecten zijn meer flexibiliteit, energie en contact met jezelf en je gevoel en vandaar uit contact met je omgeving en je niet geïsoleerd te voelen
Leraar is Jorke van Eerten, 06-25167848, www.tao-shi.nl.

 

Comments are closed.