Plezier voor de hele familie staat opnieuw centraal tijdens de ONK Motocross Harfsen op 4 oktober. De organiserende stichting geeft het ‘Dagje uit, Dagje Peppelenbos’ vorm met de kersverse wereldkampioenen zijspancross Etienne Bax & Kaspars Stupelis, live muziek van Free Willy, gratis crossen voor de jeugd, gave attracties als een reuzestormbaan plus motocross van topniveau, want in maarliefst 4 van de 5 klassen worden de nieuwe Nederlands Kampioenen bekend!

Kijk voor meer info ook op: www.mxharfsen.nl.

Zelf motocrossen
Eén van de topattracties is de Junior Riding Experience. Met dank aan Reiger Suspension, de vermaarde schokdemperspecialist uit Hengelo (Gld.), kunnen kinderen van 5 tot 12 jaar gratis proeven aan de sensatie van motocross. Motor, beschermende kleding en helm staan klaar voor de jeugd, waarna de jongens en meisjes onder professionele begeleiding kunnen rijden op een veilig parcours.

Voor de kids
Tijdens de ONK in Harfsen is nog meer te beleven voor de kids, zoals de speelweide met enorme survivalbaan, draaimolen, springkussen, reuzenzandbak en andere gave attracties.

Muziek & culinair
De Harfsense band Free Willy is de hoofdattractie in de feesttent. Deze jonge rockers staan hun mannetje, dus een gezonde dosis Rock is gegarandeerd. De ONK Motocross in Harfsen is natuurlijk niet compleet zonder culinaire verwennerij. Over het hele terrein valt er als vanouds veel te happen en te drinken. Inclusief een vers getapt Grolsch biertje.

Wereldtoppers op de baan
Vijf verschillende klassen komen in actie tijdens de ONK in Harfsen. De grootste namen staan in de zijspanklasse aan het hek. Kersvers wereldkampioen Etienne Bax is er met zijn bakkenist Kaspars Stupelis in geslaagd de felbegeerde wereldtitel weer naar Nederland te halen. In Harfsen zullen ze proberen hun perfecte seizoen extra glans te geven met ook de Nederlandse titel. Voordat het zover is zullen ze eerst met een paar bekenden af moeten rekenen. 10-Voudig wereldkampioen Daniel Willemsen heeft samen met Robbie Bax (inderdaad, broer van) dit seizoen de snelheid weer te pakken, hetgeen tot dusver al 2 GP-zeges en diverse podia opleverde. In het ONK is vooralsnog Bax/Stupelis de baas, maar op zijn thuisbaan zal Daniel er nog wel even voor willen gaan. En met Daniel is spektakel gegarandeerd.

6J3A9664

 
Bij de Quads is Mike van Grinsven dit jaar oppermachtig, echter is de strijd om plek 2 bijzonder spannend. Als toetje zijn er ook nog 3 solo-klassen in de vorm van de NK MX1, NK MX2 en Cup MX1 met veel lokale (club)rijders die voor het thuispubliek hun beste beentje voor zullen zetten.

De toegangsprijzen ONK Motocross Harfsen 4 oktober

  • Kinderen tot en met 12 jaar: gratis!
  • Kinderen 13 tot en met 15 jaar: 5 euro
  • Volwassen: 15 euro
  • 1ste start 11:45, laatste finish ca. 17:45

Meer info: www.mxharfsen.nl

Flyer ONK Harfsen 2015

Comments are closed.