Dorpshuus Hoeflo is al enige tijd geopend voor publiek. S.V.H. afdelingen Volleybal en Gymnastiek, Beatrixschool, Kinderopvang Graaf Jantje, Muziekvereniging S.D.G., Accordeonvereniging Vios, Bridgeclub Harfsen, Biljartvereniging Harfsen, Vereniging Plaatselijk Belang, Vrouwen van Nu en de Klaverjasgroep zijn voorbeelden van gasten die wekelijks van het nieuwe Dorpshuus gebruik maken. Het nieuwe Hoeflo is een multifunctioneel gebouw en is hét sociale, culturele en sportieve centrum van Harfsen. Naast alle wekelijkse activiteiten heeft het bestuur van Dorpshuus Hoeflo, bestaande uit Wim Wichers, Ab Muil, Gerrit Sletterink, Alma Bouwmeester, Jan Smale en Joop Stegeman, besloten om een aparte programmaraad op te zetten. Die zich zal richten op verschillende activiteiten in het jaar in het Dorpshuus.

Programmaraad Dorpshuus Hoeflo
De programmaraad van Dorpshuus Hoeflo bestaat tot op heden uit Hennie Heethaar, Tonny Wichers en Roos te Pas. Zij willen het Dorpshuus Hoeflo graag tot een aangenaam centrum maken waar jong en oud elkaar ontmoet tijdens bijeenkomsten en activiteiten. Samen Harfsen tot kleur brengen.
De programmaraad is nog opzoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag een bijdrage willen leveren aan de beleving rondom het Dorpshuus. Voor informatie kun je contact opnemen met Hennie Heethaar.

Vinyl LP’s CD’s DVD’s & Boekenbeurs 20 december
Het eerste evenement staat gepland op zondag 20 december 2015. Een Vinyl – LP’s – Singles, CD-DVD & Boekenbeurs voor liefhebbers of mensen die net hun zolder opruimen. De entree is gratis en het vindt plaats van 11:00 – 16:00 uur in het Dorpshuus Hoeflo.
Voor dit evenement is de programmaraad op zoek naar standhouders. Voor €5,- per meter kunnen standhouders al hun collectie aanbieden. Voor aanmelden of overige informatie over de beurs kunt je bellen met 06-29159565, Hennie Heethaar.

boekenbeurs

Comments are closed.