De Sportraad Lochem organiseert sinds 2012 jaarlijks weer de Sportverkiezingen voor de Sport-(man, vrouw, ploeg, talent en jeugdsportploeg)  en reikt de bijbehorende prijzen uit.
Ook dit jaar zijn er weer prijzen voor Sportvrijwilliger van het Jaar en Sportfoto van het Jaar. Eveneens wordt de publieksprijs dit jaar weer uitgereikt.

Verkiezing over het sportjaar 2018
De prijsuitreiking over de in 2018 geleverde prestaties vindt 16 maart 2019 plaats.
Van de sportverkiezingen gaat een enorme sport stimulerende werking uit, met name voor de breedtesport in de gemeente Lochem. Elk jaar weer worden een groot aantal sporters en sportploegen in beeld gebracht die mogelijk in aanmerking komen voor een Sportprijs.
Op de site www.sportverkiezinglochem.nl kun je de aanmeldingsformulieren, de namen van de commissie leden en nog veel meer vinden.

De nominaties zijn bekend en er kan gestemd worden.
Er kan gestemd worden door op de knop “Stemmen” op genoemde site te klikken. Als je het formulier volledig hebt ingevuld, klik dan op Verzend onderaan het formulier. Er wordt dan een link naar je mailbox verstuurd om je keuze te bevestigen. Er mag één keer per mailadres gestemd worden. Donderdag 14 maart 18:00 uur sluit de stemming. De mailadressen zullen binnen een maand na de verkiezingsavond vernietigd worden, tenzij je je hebt opgegeven voor de nieuwsbrief.

Stemmen per SMS
Er kan naast het stemmen via deze website ook per SMS gestemd worden.
Klik hier voor uitleg hoe dit werkt.

De prijsuitreiking is tijdens de finaleavond op zaterdag 16 maart  in zwem- en sportcentrum De Beemd, Zutphenseweg 110, 7241 SG Lochem. Meer informatie is te verkrijgen via info@sportverkiezinglochem.nl.

Je bent natuurlijk zaterdag 16 maart 2019 van harte welkom bij de prijsuitreiking in zwem- en sportcentrum De Beemd te Lochem. De avond begint om 20:00 uur. Vanaf 19:00 uur word je ontvangen met een kopje koffie of thee. Waarna om 20:00 uur het programma begint.
Wel graag even aanmelden via info@sportverkiezinglochem.nl.

 

Comments are closed.