Bijzondere Top2000-kerkdienst op 29 december 2017 in Laren

Op vrijdag 29 december aanstaande vindt er een Top2000-kerkdienst plaats in de Protestantse Kerk van Laren. Deze dienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2. In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

De dienst wordt voorbereid door een groep enthousiaste muziekliefhebbers uit de Protestantse Gemeentes Harfsen en Laren. Dit jaar zijn we te gast in de kerk te Laren en volgend jaar is Harfsen weer aan de beurt. “Top2000 Kerkdienst is HELEMAAL TOP”.

Stem mee!
U wordt van harte uitgenodigd mee te stemmen zodat we onze eigen Harfsense/Larense Top 3 samen kunnen stellen. Stemmen kan vanaf 1 november tot 1 december via onderstaand stemformulier. Ook liggen er stemformulieren bij Kulturhus Hoeflo, Kruispunt, Plus Beuzel, Spar Kirchjunger en Ons Gebouw. Daar staan stembussen waar de formulieren tot 1 december in gedeponeerd kunnen worden.

Mooie filmpjes en live muziek
Naast mooie filmpjes zal de muziek dit jaar live gebracht worden door Duo Toevallig Harfsen, Sing-It en de Weekendkrachten. De toegang van deze Top2000 kerkdienst is gratis. Wel is er gelegenheid uw vrije gift te doneren om de onkosten van de avond te dekken.

We hopen u te zien op vrijdagavond 29 december.
Vanaf 7 uur staat de koffie met wat lekkers voor u klaar. Om half 8 starten we de dienst die ongeveer een uur zal duren. Na afloop is er gelegenheid een drankje te halen aan de bar en wordt u getrakteerd op een hapje. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Betsie Grotentraast (ga.grotentraast@hetnet.nl) of Geke Wilgenhof (gekewilgenhof@kpnmail.nl). Bezoek ook de website van de verschillende Protestantse Gemeentes en houdt Facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Hieronder het stemformulier.

This poll is no longer accepting votes

Geef hieronder aan welke nummers je wilt horen op de Top2000 kerkdienst in Laren op 29 december 2017. Iedereen kan 1 keer stemmen. Vul maximaal 5 nummers per keer in.
Stemmen

Comments are closed.