Swing Cooperation, het popkoor uit Gorssel en omstreken bestaande uit 45 muzikale mannen en vrouwen, heeft een nieuwe dirigent.

De huidige dirigente, Juliëtte Dumoré, richtte, samen met Gé Dikkeboer het popkoor op in 2010. Het popkoor kwam voort uit negen jaar Winterwonderland Projectkoren. Juliëtte heeft met enorm veel enthousiasme het popkoor geleid met als hoogtepunten: deelname aan Topfestival in de Doelen Rotterdam, het jubileumconcert in de Hanzehof en afsluitend het optreden in Paradiso op 19 januari jl. Voor Juliëtte was het nu tijd op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen.

Het koor is Juliëtte enorm dankbaar voor de muzikale reis die het samen met haar mocht maken.

Tijdens het optreden in Paradiso droeg Juliëtte symbolisch het dirigeerstokje over aan de nieuwe dirigent Tim van Dorst. Tim, woonachtig in Enschede, is dirigent van meerdere gospel- en popkoren. Daarnaast componeert en produceert hij muziek voor allerlei soorten media en zingt hij zelf in vocalgroup Revival.

Het bestuur van Swing Cooperation is ervan overtuigd in Tim een goede opvolger gevonden te hebben voor Juliëtte en ziet de toekomst van Swing Cooperation met vertrouwen tegemoet.

Comments are closed.