De TOP2000 Harfsen-Laren in de kerk in Laren!

Op zondagavond 29 december gaat het weer gebeuren; de TOP2000 in de kerk. Het is fijn dat we dit samen met kerk  Laren al voor de vijfde keer  mogen organiseren.

En deze keer dus in de kerk van Laren. De muziek en zang worden deze keer verzorgd door het popkoor La Poko uit Laren, en Leon Aaltink en Robbert Lans, twee muzikanten van de band New Vintage, en Marleen Zwakenberg van de band Versatile. Dit belooft veel moois!

De betekenis van het lied zal van te voren toegelicht worden.  Natuurlijk zullen we ook een paar nummers via de beamer laten zien met de bijbehorende clip. En dan zul je zien, de volgende keer dat je dit lied weer op de radio hoort heeft het een extra betekenis gekregen!

Kom om 19.30 uur deze TOP 2000 dienst met ons meebeleven. Bij binnenkomst krijgt iedereen een kop koffie of thee met wat lekkers. Na de dienst is er een gezellig samenzijn met een drankje (op eigen kosten) en een hapje. Er zijn verder geen kosten aan verbonden maar een vrije gift na afloop wordt zeer gewaardeerd.

Het is, zoals we zelf altijd zeggen, echt een feestje dat je niet mag missen! Een mooie afsluiting van 2019.

Comments are closed.