Afgelopen zaterdag ging het nieuwe turnseizoen voor 3 turnsters van SV Harfsen van start. In Lochem werden de traditionele rayonkampioenschappen gehouden voor meisjes in de verplichte oefenstof. Isabelle Grave, Sanne Tuitert en Tessa Wardenaar (op bovenstaande foto) maakten dankbaar gebruik van deze gelegenheid om te kijken hoe ver ze de oefenstof beheersten.

In wedstrijd 1 was het Tessa die, na een complimentje van de jury en de hoogste score bij vloer, het goud omgehangen kreeg bij de instappers.

Goud voor Tessa

Goud voor Tessa

In wedstrijd 4 waren Isabelle en Sanne pas aan de beurt. Isabelle mocht een versnelde wedstrijd draaien aangezien ze ook nog een andere turn gelegenheid op het programma had staan. Maar daar raakte ze niet door van de wijs. In de eerste ronde had ze al 3 toestellen afgewerkt, waarmee ze haar visite kaartje afgaf. Nog 2 x springen en dan snel verder. Sanne draaide wel de normale rondes en deed dit uitstekend. Op de onderdelen vloer en balk behaalde ze de hoogste score en met slechts 0.15 punt verschil ging het goud naar turngenootje Isabelle.

Sanne mocht dus het zilver in ontvangst nemen. Een uitstekend begin voor de turnsters van SV Harfsen. Nog een woord van dank aan de organisatie, die  toch maar elk jaar deze wedstrijden organiseren voor rayon de Hanzestreek.

Hoogste score voor Sanne op balk

Hoogste score voor Sanne op balk

 

Comments are closed.