Dorphuus Hoeflo heeft weer een volle agenda de komende maanden. Er is voor ieder wat wils, van jong tot oud. Naast de Hobbybeurs op 26 maart staan op vrijdag 31 maart de Pubquiz en zondag 2 april een optreden van The Neighboursisters in de planning.

Geef je op voor de Pubquiz
De razend populaire Pubquiz waar ieders kennis wordt getest over zeer uiteenlopende onderwerpen zal nu in Harfsen worden gehouden. Op vrijdag 31 maart a.s. zullen de teams de sportieve strijd met elkaar aangaan. De quiz start om 20.30 uur. Tijdens deze ludieke avond zal presentator Hendrik Wichers de avond tot in de puntjes verzorgen. In een team is plaats voor minimaal 4 en maximaal 6 personen en de kosten zijn € 2,50 p.p. (incl. 1 gratis consumptie per persoon). Geef je snel op als team, via activiteiten@hoeflo.nl of telefonisch bij Marieke Muilerman via 06-38972820 of via de link op onze Facebook site.

The Neighboursisters
The Neighboursisters brengen geheel in stijl warmte en gezelligheid naar Harfsen. De buurvrouwen uit Gorssel zijn een zangduo dat een gevarieerd middagprogramma verzorgen met liedjes vanaf de jaren ‘50. Zij nemen u mee op een reis door de tijd. Deze voorstelling is op zondag 2 april a.s. om 14.30 uur. Kaarten à € 6,- per persoon uitsluitend aan de zaal vanaf 13.45 uur.

Meer informatie over de activiteiten in Dorphuus Hoeflo op www.hoeflo.nl.

Comments are closed.