Alle Tijd gaat over ouder worden en ouder zijn. Maar niet over hoe zwaar en moeilijk dat is. Het gaat juist over de voordelen, de lichtheid én de humor van het ouder zijn.
Als oudere heb je minder tijd over van je leven, maar je beseft plotseling dat je ook álle tijd hebt. Tijd waarvan je vroeger dacht juist te weinig te hebben. Nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden!

Alle Tijd bestaat uit een aantal op zich zelf staande scènes, die steeds op een andere manier met elkaar verbonden zijn. In het stuk blijven sommige personages worstelen met de nadelen van het oud zijn, andere personages lukt het om hun leven een nieuwe impuls te geven.

–          Hoe oma seksuele voorlichting geeft aan haar kleinzoontje
–          Waar twee oude vrienden zich verwonderen over vliegende dolfijnen
–          Hoe steunkousen helpen tegen een game-verslaving
–          Waar een gescheiden stel elkaar na 50 jaar weer omarmt
–          Hoe een puber ‘oude bejaarden’ interviewt voor haar werkstuk
–          Waar er bijna bloed vloeit bij de Eerste Achterhoekse Rollatorrace
–          En nog veel meer…

Alle Tijd is een tragi-komedie over herinneringen en de naderende dood. Over familie en vriendschap. Over vasthouden en loslaten. Direct, poëtisch en hilarisch.
Na afloop van de voorstelling is er een nagesprek met regisseur en acteurs. Ook is er iemand aanwezig van Stichting Welzijn Lochem van de afdeling Seniorenwerk. Als u vragen heeft of behoefte heeft aan meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van ondersteuning, spreek haar gerust aan!

We spelen de volgende voorstellingen:
Vrijdag 5 april 20.00 uur: dorpshuis Hoeflo in Harfsen
Vrijdag 12 april 20.00 uur: de Opgang in Epse
Zaterdag 13 april 20.00 uur: de Opgang in Epse
Zondag 14 april 14.30 uur: de Opgang in Epse.

Zien we je op één van deze dagen? Reserveren kan alvast, dan weet je zeker dat je een kaartje hebt.
NB. Voor de senioren uit Harfsen, Epse en omgeving is het mogelijk om door de bus van Stichting Welzijn Lochem opgehaald te worden voor de middagvoorstelling op zondag 14 april in Epse, indien het niet mogelijk is om zelfstandig naar de voorstelling te komen.

Meer info: https://www.tgsequoia.nl/

Comments are closed.