Op zaterdag 20 mei aanstaande wordt door S.V. Harfsen Afdeling Voetbal een vriendjes- en vriendinnetjesdag georganiseerd. Van 13.00 uur tot 17.00 uur worden op het voetbalveld vele activiteiten georganiseerd voor de jeugd uit Harfsen, omliggende dorpen en omstreken. Op het voetbalveld zullen vele spectaculaire attracties staan opgesteld.

Het evenement is bedoeld voor iedereen van 2 tot en met 18 jaar oud, zowel meisjes als jongens. Je hoeft geen lid te zijn van S.V. Harfsen Afdeling Voetbal om mee te kunnen doen en de deelname is gratis. Ook publiek is van harte welkom.

Het is de bedoeling om er vooral een gezellige en hier en daar spectaculaire middag van te maken, dus hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Graaf Jantje kinderopvang
Voor de opvang en het vermaak van de allerjongsten wordt gezorgd door kinderdagverblijf Graaf Jantje uit Harfsen, met activiteiten als tattoo plakken, schminken, spelletjes en uiteraard een springkussen. Ook voor ranja, popcorn en slush puppy wordt gezorgd!

Oudere jeugd
De oudere deelnemers kunnen zich vermaken met vele voetbalactiviteiten en spectaculaire attracties. Denk daarbij aan een stormbaan van 21 meter, opblaasbare 4 tegen 4 voetbalvelden, een rodeostier, stropdasschieten, punt- en kurkschieten, een schiettent en zelfs een stokvangspel.

Prachtige prijzen
Aan de activiteiten wordt per leeftijdscategorie een wedstrijdelement gekoppeld, waarmee de deelnemers kans maken op prachtige prijzen, zoals wedstrijdtenues van profclubs en speciaal voor deze gelegenheid gemaakte S.V. Harfsen bidons.

Al met al reden genoeg om een kijkje te komen nemen op de vriendjes- en vriendinnetjesdag. We zien je graag verschijnen. Neem vrienden en vriendinnen mee!

Graag tot zaterdag 20 mei!

Sportpark ’t Schoolder
Reeverweg 36a
Harfsen
Aanvang: 13.00 uur
Einde: 17.00 uur

Kijk voor meer informatie op de website van S.V. Harfsen Afdeling Voetbal
of bel Rowdy Stempher (06 42617850).

Comments are closed.