Dat kan bij ons maandelijks. De service van SWL: U wordt thuis opgehaald en weer thuisgebracht. Elke maand een andere bestemming. De kosten zijn afhankelijk van de bestemming, maar worden vooraf in de kranten en op onze website: www.welzijnlochem.nl aangekondigd. Hebt u een rolstoel of rollator: geen probleem, maar u moet wel zelf eventuele begeleiding meenemen.

High tea
Vrijdag 4 maart 2016 gaan we een high-tea doen. Waar de high-tea plaatsvindt, maken we nog niet bekend. We zoeken een mooie plek met een leuke busrit er naar toe.

Minimaal 5 personen
Een dag van tevoren krijgt u een telefoontje over het tijdstip waarop u thuis wordt opgehaald. Dat zal bij dit uitje aan het eind van de ochtend zijn. Uiteraard word u door ons weer thuisgebracht.

Voor deze bustocht betaalt u €25, – euro voor het vervoer en de high-tea. Het uitje gaat door bij deelname van minimaal 5 personen. Er kunnen maximaal 8 personen mee. Mocht er een deelname zijn van meer dan 11 personen, dan zullen wij een tweede bus inzetten.

Wilt u mee of meer informatie?
Belt u dan met de Vrijwillige Dienstverlening van SWL: 0573-25 44 44 op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur. Zij kunnen u nader informeren. U kunt zich voor deze high-tea aanmelden t/m 26 februari as.

Comments are closed.