Start verhuur 6 energiezuinige eengezinswoningen plan Heideveld in Harfsen, IJsseldal Wonen organiseert een inloopbijeenkomst.

IJsseldal Wonen is gestart met de bouw van energiezuinige eengezinswoningen plan Heideveld in Harfsen. Om alle belangstellenden goed te informeren, organiseert IJsseldal Wonen op maandag 26 juni een inloopbijeenkomst. U bent van harte welkom!

Inloopbijeenkomst
De bijeenkomst is op maandag 26 juni van 16.30 tot 18.00 uur in het Dorpshuus Hoeflo in Harfsen, Hulstweg 6 in Harfsen. Belangstellenden voor de woningen kunnen vrijblijvend binnenlopen. Medewerkers van IJsseldal Wonen staan u graag te woord. We informeren u over de 6 energiezuinige woningen, de huurprijzen en alle andere vragen die u heeft.

Nul op de Meter (NOM)
De energiezuinige eengezinswoningen die gebouwd worden zijn zogenaamde Nul Op de Meter woningen, ook wel NOM woningen genoemd. Deze toekomstgerichte woningen zijn duurzaam, energiezuinig en gasloos. Door de aanwezige zonnepanelen wordt er energie opgewekt. De opgewekte energie is voldoende om het hele jaar te kunnen gebruiken (bij een gemiddeld energieverbruik). U betaalt hiervoor een energieprestatievergoeding (EPV). Dit is een vaste maandelijkse vergoeding voor de energieopwekkende voorzieningen. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze duurzame energiezuinige eengezinswoningen, op de inloopbijeenkomst kunnen wij u hierover meer informeren.

Indeling woningen
Deze mooie eengezinswoningen hebben een tuingerichte woonkamer met een open keuken, ingericht met apparatuur, aan de voorzijde van de woning. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de 2e verdieping (zolder). Op de 2e verdieping is het mogelijk een 3e slaapkamer te realiseren tegen een eenmalige betaling.

Wie komt in aanmerking voor de eengezinswoningen?
De eengezinswoningen bieden wij aan via Woonkeus Stedendriehoek. U komt alleen in aanmerking als u ingeschreven staat als woningzoekende en voldoet aan de inkomensvoorwaarden. Hoe dit precies werkt, staat op de site www.woonkeus-stedendriehoek.nl. U kunt reageren vanaf 26 tot en met 30 juni. De helft van de woningen wordt met voorrang toegewezen aan woningzoekenden uit Harfsen (regels dorpsbinding).

Klik hier voor meer info.

Comments are closed.