Traditiegetrouw staat de 2de zaterdag van januari in het teken van de Harfsense dropping. Nieuw dit jaar is dat er een samenwerking met Jong Harfsen Feestteam is getroffen. Hierdoor ontstaat een evenement dat voor iedereen iets te bieden heeft, dus werkelijk geen enkele legitieme reden meer om thuis te blijven. Deelnemen aan zowel dropping als feest heeft de voorkeur, maar alleen dropping of alleen feest is ook mogelijk. Als je maar niet thuis blijft!

Inschrijving + feest zullen plaatsvinden bij Dorpshuus Hoeflo. Vanaf 18:00 u kan de jeugd zich inschrijven, waarna het om 18:45 (tot 19:45) de beurt is aan de volwassenen. Aangezien de route van de dropping buiten het dorp ligt adviseren wij een ieder om met de fiets te komen (of auto, maar daar zitten weer andere nadelen aan vast) zodat je daarmee naar het startpunt van de route kunt komen. Wij garanderen hiermee een 100% unieke route waar menig Harfsenaar nog nooit zal zijn geweest. Onderweg komt men diverse vragen en opdrachten tegen. Uiteraard wordt de inwendige mens hierbij niet vergeten.

Bij terugkomst in Hoeflo barst het feest pas echt los. Bij Hoeflo staat The band Greenlight voor jullie klaar. The band Greenlight staat voor groen licht, oftewel altijd doorgaan. En dat zullen ze de 12de dan ook doen, een uitgebreid repertoire aan covers brengt voor een ieder wat wils.

Al met al genoeg reden om 12-1-2019 naar Hoeflo te komen.

  • Inschrijven jeugd: 18:00 – 18:45 u € 4,- p/p
  • Inschrijven volwassenen: 18:45 – 19:45 u € 6,- p/p
  • Start feest +/- 22:30
  • Hersteltijd ??

Comments are closed.