3-Voudig wereldkampioen Jeffrey Herlings vs.
de rest van de wereld

Op zondag 9 april verzamelt de (inter)nationale motocrosstop zich in Harfsen voor de 2de wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross (DMoM). Dit alles onder aanvoering van 3-voudig wereldkampioen Jeffrey Herlings. Herlings start in de MX1 klasse, maar krijgt het in Harfsen niet kado, want diverse fabrieksteams hebben zich met hun GP-sterren bij de organisatie aangemeld. Zie ook www.mxharfsen.nl.

O.a. Max Anstie en Shaun Simpson zullen het Herlings moeilijk maken. Daarnaast gaan ook enkele lokale toppers als Rick Satink (Hengevelde), Heiki Laing (Daarle) en Ceriel Klein Kromhof (Daarlerveen) de strijd met elkaar aan. Ook in de MX2 staan er serieuze namen aan de start. De mannen uit het HSF-logistics team in de vorm van GP-rijders Brian Bogers – Davey Pootjes en Calvin Vlaanderen behoren zeer zeker ook tot de kanshebbers.

Jeffrey Herlings in actie

Tegenstand
komt er vanuit het Rockstar Energy Fabrieks Husqvarna team met Thomas Kjer Olsen, Thomas Covington en Conrad Mewse. Vanuit diverse GP-teams hebben wij reeds opties die we later online zullen publiceren, het belooft in ieder geval een thriller te worden die gelijkwaardig is aan een Grand Prix. Alsof dit nog niet voldoende is komen ook de talenten in de 50cc, ONK 85cc en ONK 125cc in actie.

Meer dan alleen topmotorsport, een dagje uit voor het hele gezin

Professionele kinderopvang
In samenwerking met de lokale kinderopvang Graaf Jantje is er een compleet terrein ingericht voor de allerkleinsten met volop vertier. Voor de iets grotere jeugd is er een stormbaan van 22 mtr + springkussen.

Junior Riding Experience
Ook dit jaar hebben wij weer de Junior Riding Experience. Kinderen kunnen kosteloos onder begeleiding van ervaren trainers voorzien van de juiste protectie hun eerste rondjes rijden.

Opschaakl’n: remmen is angst
Dat is de naam en slogan van de liveband die de feesttent op zijn kop zal gaan zetten. Dus zowel op als naast de baan is spektakel gegarandeerd.

Handtekeningensessie met de GP-toppers
Tijdens de DMoM in Harfsen heb je de kans voor een foto en een handtekening met je idool. O.a. Jeffrey Herlings zit klaar met een stapel posters, dus pak die kans!

Gezellig en overzichtelijk middenterrein
Zoals gebruikelijk is het randprogramma op een gezellig en overzichtelijk middenterrein ingericht. Moeders kan vanaf een vaste plek zowel de kinderen op het middenterrein als papa in de tent (of langs de baan) in de gaten houden.

Overige informatie

  • De trainingen beginnen om 8:30 en vanaf 11:45 zal er om de punten worden gestreden.
  • Entreeprijzen: t/m 12 jaar gratis, t/m 17 jaar € 10,- en >17 jaar € 20,-
  • Meer informatie op www.mxharfsen.nl

Comments are closed.